Ouders/verzorgers 

Het contact tussen school en ouders is cruciaal voor de kinderen. Samen dezelfde taal spreken richting de kinderen en samen verantwoordelijkheid nemen om het beste te realiseren voor jullie kind bij ons op school. Wij organiseren meerdere contactmomenten, met jullie als ouders, gedurende het schooljaar.

Informatieavond 

Aan het begin van het schooljaar wordt er door elke groep een informatieavond georganiseerd. Hierbij wordt het jaarprogramma met jullie gedeeld en kunnen er vragen gesteld worden over het aanbod in de groep.

Kennismakingsgesprekken

Tijdens de eerste weken van het schooljaar is er een kennismakingsgesprek tussen leerkracht, jullie als ouders/verzorgers en kind om kennis te maken en samen te kijken waar er dit jaar aan gewerkt kan gaan worden.

Portfoliogesprekken

Drie keer per jaar (november, februari, juni) is er een gesprek met jullie als ouders/verzorgers, om de voortgang en ontwikkeling van de kinderen te bespreken. Daarbij kijken we naar de persoonlijke leerdoelen en de resultaten van de afgelopen periode.

Ouderavond 

Soms komt het voor dat wij een ouderavond houden voor de gehele school of een groep specifiek. Wij nodigen jullie dan uit rondom een bepaald thema. Indien dit het geval is, worden jullie tijdig uitgenodigd via Parro.

Wil jij kennis komen maken op De Duykeldam? Dat kan!

Wij vertellen je graag over onze school tijdens een rondleiding.